Valutaer:

Frakt & Retur

Frakt
Bestillinger sendes via International Express Mail Service og kommer vanligvis innen 1 uke. Vi er en profesjonell online-forhandler og samarbeider med EMS langsiktig. Alle bestillinger er forsikret for hele kjøpsbeløpet, og kan spores på EMS-nettsiden.
Vennligst vær sikker på at du er hjemme når pakkene forventes å ankomme.
Alle pakkene sendes i en annen boks.
Mens for grossistvirksomhet, vennligst kontakt oss! Gratis frakt og stor rabatt kan tilbys.

Returer policy

Før du nyter enkel utveksling og returpolitikk, må du kontakte oss for leveringsadresse hvis du vil sende varer tilbake. Alle gjenstander som sendes tilbake til oss, må være i sin opprinnelige tilstand, dvs. ukorrigert, uvasket, med alle tagger festet.
Vennligst bekreft farge, størrelse og stil når du bestiller i henhold til bilder vi tilbyr. Etter at du har mottatt våre produkter, er det ikke mulig å bytte eller delvis refundere kjøpsbeløpet hvis du ikke er fornøyd med farge eller størrelse, men ikke kvalitetsproblemer. Retur frakt er på kjøperens bekostning.
Når det gjelder kvalitetsproblemer eller feilaktig versjon, ta bilder av elementene og send dem til oss. Vi tar fullt ansvar for kvalitetsproblemer.
Hvis du ønsker å bytte ut varer til en annen stil eller be om tilbakebetaling, vennligst informer oss om sporingsnummeret etter at varene er sendt tilbake. Når vi mottar pakken din, sender vi varen du ombestiller eller refunderer betalingen din.
Hvis du har spørsmål om å returnere produktene dine, vennligst kontakt oss!

Bestill kansellering
Avbestilling av en bestilling må søkes før bestillingen er sendt. Årsaken til at vi behandler alle bestillinger så raskt som mulig innen 6-8 timer etter at bestillingen er plassert, slik at vi ikke alltid kan avbryte en bestilling etter at den er plassert. Din forståelse er verdsatt. Avbestillingsanmodninger etter at bestillingen er sendt, behandles i samsvar med vår returpolitikk.

Vennlig merknad:
Hvis du ikke mottok ditt 10-sifrede sporingsnummer innen 3 dager etter at du har bestilt, kan e-postserveren ha sett det som spam. I så fall, vennligst kontakt oss for hjelp.
Tilbake
Copyright © 2019 www.gdstbj.org. Powered by Billige Nike Sko,Sko Nike